За нас

За компанията

“Бекотек”ООД е търговска фирма основана през 2002г. в гр. Варна и е специализирана в търговията на консумативи, машини и съоръжения за хранителната индустрия.

Ние сме генерален вносител за България на подобрители, миксове и концентарти на водещата в този бранш австрийската фирма “Диамант”.

“Бекотек” ООД също така е и генерален представител и официален вносител за България на фирмите “МИВЕ – Михаел Венц” - Германия и “ПИЕТРОБЕРТО” – Италия, водещи европейски производители на съоръжения за хранително-вкусовата промишленост.

От скоро сме и представители на италианската фирма Нова Симонели специализирана в производството на професионални кафе машини.

 

Бекотек ООД поддържа търговски отношения и с други фирми в този бранш като Corman /Белгия/-маргарини, Disprodal/Франция/ - маслини, Schneider/Германия/,SASA/Франция/ - консумативи за сладкарството и хлебопроизводството, Herbert-Birnbaum /Германия/ - форми за втасване.

Фирмата има дистрибутори в гр. Пловдив и гр. Велико Търново.

Нашата цел е формиране и задоволяване на потребление насочено към висококачествени продукти, произведени от европейски фирми с дългогодишна история на международните пазари каквито са Диамант-Австрия, МИВЕ–Германия, Пиетроберто и Нова Симонели –Италия.

1Суровини за сладкарство и хлебопроизводство Търговия с висококачествени подобрители, миксове и концентрати.

2Машини и съоръжения за хлебопроизводство Доставка, продажба, монтаж и сервиз на висококачествено професионално оборудване.

3Професионални кафе машини
Богат избор от лидера в бранша - италианската фирма Nuova Simonelli.

MIWE pietroberto Diamant nuova simonelli