Концентрати

Бротмастер

Бротмастер

logo

Универсален концентрат за производство на козунаци, понички, датски теста и кроасани

Дозировка за 100кг. брашно: 15-20%
Тегло на опаковка: 30 кг.MIWE pietroberto Diamant nuova simonelli